Orange Films videoproductie

Meer weten? Neem contact op!

Orange Films is een snelgroeiend bedrijf dat videoproducties maakt voor zakelijke doeleinden, commercieel of non-commercieel. Deze kunnen uiteenlopen van het vergroten van de naamsbekendheid tot het verhogen van de conversiepercentages.

Een videoproductie laten maken vanuit Utrecht

Orange Films bestaat sinds 2013. Destijds zaten we gevestigd in Nijmegen. We zitten nu in Utrecht en Amsterdam, waar we vanaf begin 2019 de meest uiteenlopende videoproducties maken. Maar we beperken ons niet enkel tot deze regio's. We maken videoproducties voor bedrijven in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Noord-Brabant, Limburg en elke provincie daaromheen.

Een videoproductie als middel voor jouw doel

Bij Orange Films kun je een videoproductie laten maken we in verschillende vormen en maten. Denk hierbij aan lives video's bedrijfsfilms, animaties, video testimonials, productvideo’s en aftermovies. Het type videoproductie dat je wil laten maken is afhankelijk van de boodschap die je wil uitdragen, de doelgroep die je wil bereiken en het doel dat je met je videoproductie wil verwezenlijken. We ontzorgen jullie graag op het gebied van film en video. Inmiddels hebben we vele partnerships met organisaties uit het onderwijs, retail en overheden. 

Voor elk bedrijf een geschikte videoproductie

Ook de branche waarin jouw bedrijf zich bevindt kan de keuze voor het type videoproductie beïnvloeden. Zit je in de ICT en wil je de werking van een nieuwe technologie presenteren? Dan kun je gaan voor een instructiefilm, eventueel in combinatie met een 2D of 3D animatie. Een onderwijsorganisatie? Dan is een goede opleidingsfilm een must.

Werk je in de zorgsector en wil je jouw doelgroep laten zien voor welke diensten zij op jouw bedrijf kunnen rekenen? Dan kun je denken aan een bedrijfsfilm of video testimonial waarin échte mensen en alledaagse situaties aan bod komen die representatief zijn voor jouw diensten.

Wat maakt videoproducties van Orange Films zo bijzonder?

Wij zijn een ambitieus team van creatieve filmmakers uit Utrecht en Amsterdam met échte passie voor ons vak. Wij doen waar we goed in zijn en samen met onze opdrachtgevers maken we videoproducties met effect. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wat zij willen vertellen en waarom. Alleen zó kunnen we een videoproductie maken waarmee je op een succesvolle manier doelstellingen behaalt!

Wil je voor jouw bedrijf een videoproductie laten maken in Utrecht, Amsterdam of daarbuiten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons op!

Een filmische greep uit diverse projecten.

Meer weten? Neem contact op!
Terug naar diensten