Online event

Meer weten? Neem contact op!

Inmiddels zijn we er bekend mee: het online event. Het podium van jouw sprekers is digitaal en het publiek kijkt vanaf thuis mee, alsof ze er echt bij zijn. Wij brengen de professionele streamingskwaliteit en de benodigde live-apparatuur mee en nemen de regie en technische zorgen uit handen. Daarnaast verzorgen we de volledige organisatie. Van draaiboek tot locatie en van decor tot muziek. 

 

Investering: vanaf 4.000 euro, afhankelijk van locatie.

Online event: de ideale oplossing

Het online event is de ideale oplossing om jouw doelgroep toch te bereiken in de huidige maatschappij. Naast het noodzakelijke aspect is live video ook nog eens erg praktisch. Het is namelijk zeer effectief in het vermijden van onnodige vergaderingen, lange trainingsdagen of dikke informatieboeken. Deze methodes laten al snel de aandacht ontsnappen. Met een live video of webinar informeer jij jouw publiek op een vlotte manier. Wij helpen de film vervolgens te verspreiden via platforms als YouTube, Zoom, Vimeo, WebinarGeek of een ander besloten kanaal. Tijdens de presentatie of de opvolgende Q&A sessie kan het publiek via dit platform interacteren met de sprekers.

Van onderwijs tot recht of de jeugdzorg: onze ervaring leert dat live video op veel gebieden is in te zetten. Niet zo gek, allerlei soorten bedrijven zoeken nu natuurlijk naar creatieve oplossingen. Zo hebben wij voor de Universiteit Utrecht al veel online events georganiseerd. (bekijk één ervan hier). Partners voor Jeugd houden hun management trainingen bij ons. En met Nevi maakten we een hele serie uitzendingen gespreid over het jaar. Stukken van de livestream kunnen door ons worden bewerkt, geknipt en opnieuw opgestuurd voor specifiekere vragen die volgen na de uitzending. Zo halen we nog meer bruikbare content uit de producties. 

 

Universiteit Utrecht - Opening Academisch Jaar

Maatwerk

Voor vergaderingen worden nu veel platforms als Zoom, Hangouts of Teams gebruikt. Handig bij gebrek aan alternatieven, maar de kwaliteit hiervan laat vaak de wensen over: een storende verbinding, haperend beeld en onverstaanbare gesprekken. Bij Orange Films zorgen we er met onze expertise voor dat de livestream in hoge kwaliteit wordt uitgezonden en met een gepaste regie wordt begeleid.

Voor sommige klanten is het een gave kick om meteen op beeld te verschijnen. Anderen vinden dit wat spannender. Daarom kijken wij per sessie waar jullie je prettig bij voelen. Gaan we direct voor een rauwe live registratie of nemen we van tevoren een aantal clips op? We gaan samen met jullie in overleg wat je met de video wil bereiken en welke stijl hierbij past.

Mogelijkheden

Vanuit Creative Valley op Utrecht Centraal bieden wij deze live diensten aan vanaf 4.000 euro. Het gebouw biedt een uitgebreid aanbod aan van ruimtes die wij kunnen omtoveren tot live studio. Deze vatten verschillende sferen, van zakelijk tot knus. Zie hier het resultaat van de online open dag voor de Universiteit voor Humanistiek.

Het komt vaker voor dat wij het online event op locatie organiseren. Voor de Universiteit Utrecht doen we dat in de iconische Domkerk, voor Nevi filmen we in de trainingsruimte en voor de Radboud Universiteit op de campus. 

Wil je meer weten over onze aanpak van een online event? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop!

Meer weten? Neem contact op!
Terug naar diensten