Live video

Meer weten? Neem contact op!

Live video is dé tactiek om meetings, online open dagen of evenementen toch door te laten gaan op een aangepaste manier: het podium van jouw sprekers is digitaal en het publiek kijkt vanaf thuis mee, alsof ze er echt bij zijn. Wij brengen de professionele streamingskwaliteit en de benodigde live-apparatuur mee en nemen de regie en technische zorgen uit handen. 

 

Kosten: vanaf 2.500 of 3.500 euro, afhankelijk van locatie.

Live video: de ideale oplossing

Live video is de ideale oplossing om jouw doelgroep toch te bereiken in de huidige maatschappij. Naast het noodzakelijke aspect is live video ook nog eens erg praktisch. Het is namelijk zeer effectief in het vermijden van onnodige vergaderingen, lange trainingsdagen of dikke informatieboeken. Deze methodes laten al snel de aandacht ontsnappen. Met een live video of webinar informeer jij jouw publiek op een vlotte manier. Wij helpen de film vervolgens te verspreiden via platforms als YouTube, Facebook of een ander besloten kanaal. Tijdens de presentatie of de opvolgende Q&A sessie kan het publiek via dit platform interacteren met de sprekers.

Van onderwijs tot recht of de farmaceutische industrie: onze ervaring leert dat live video op veel gebieden is in te zetten. Niet zo gek, allerlei soorten bedrijven zoeken nu natuurlijk naar creatieve oplossingen. Zo hebben wij voor advocatenkantoor Poelmann van den Broek al een aantal webinars mogen opnemen (bekijk één ervan hier). Consultant Bee-improve besloot hun trainingen voor TU Delft voort te zetten vanuit onze livestudio. En met Chiesi namen wij een aantal webinars op voor intern gebruik. Stukken van de livestream kunnen door ons worden bewerkt, geknipt en opnieuw opgestuurd voor specifiekere vragen die volgen na de uitzending.

 

Universiteit Utrecht - Prins Claus Oratie

Maatwerk

Voor vergaderingen worden nu veel platforms als Zoom, Hangouts of Teams gebruikt. Handig bij gebrek aan alternatieven, maar de kwaliteit hiervan laat vaak de wensen over: een storende verbinding, haperend beeld en onverstaanbare gesprekken. Bij Orange Films zorgen we er met onze expertise voor dat de livestream in hoge kwaliteit wordt uitgezonden en met een gepaste regie wordt begeleid.

Voor sommige klanten is het een gave kick om meteen op beeld te verschijnen. Anderen vinden dit wat spannender. Daarom kijken wij per sessie waar jullie je prettig bij voelen. Gaan we direct voor een rauwe live registratie of nemen we van tevoren een aantal clips op? We gaan samen met jullie in overleg wat je met de video wil bereiken en welke stijl hierbij past.

Mogelijkheden

Vanuit het Creative Valley op Utrecht Centraal bieden wij deze live diensten aan vanaf 2.500 euro. Het gebouw biedt een uitgebreid aanbod aan van ruimtes die wij kunnen omtoveren tot live studio. Deze vatten verschillende sferen, van zakelijk tot knus. Zie hier het resultaat van adviesbureau Cinfield.

Ook hebben wij een mobiele studio tot onze beschikking die wij in heel Nederland kunnen opbouwen, mocht dit de voorkeur hebben. De tarieven voor webinars of livestreams op een door jullie gekozen locatie starten op 3.000 euro. Wij komen dan met twee crewleden en alle live-apparatuur. Denk hierbij aan camera's, lampen en microfoons. We nemen uiteraard de nodige coronamaatregelen

Wil je meer lezen over onze aanpak in live video, lees dan onze blog. Spreekt dit concept je wel aan? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop!

Meer weten? Neem contact op!
Terug naar diensten