Wij zijn orange films

Kennismaken?

Hallo! Wij zijn Orange Films. Een jong bedrijf met de nodige ervaring. We zijn gespecialiseerd in het maken van filmproducties. Dat doen we veel voor onderwijs, overheid en innovatie. Vanuit ons kantoor aan de Maliesingel in Utrecht, maken we kwaliteitsfilms voor organisaties in de omgeving Utrecht, Amsterdam en Nijmegen. We leggen de lat hoog bij het maken van onze films, en zorgen dat het proces ook nog eens lekker loopt. We blijven het liefst gewoon onszelf en doen wat we goed kunnen: goeie films maken op onze eigen, efficiënte manier!

Wat Orange Films bijzonder maakt? We zijn een bureau van 'nu': een netwerk van talent op het gebied van film. Daarnaast kun je van ons maatwerk en oprechte interesse verwachten in het verhaal dat jij wil overbrengen op mensen die belangrijk voor je zijn. Dit verhaal vertalen we naar een heldere, vlotte boodschap die aansluit op jouw beoogde doelen. We houden van aanpakken en zijn daarom in staat om onze films binnen een kort tijdsbestek te leveren. We maken onze films van concept- tot eindversie altijd volledig in samenwerking met onze opdrachtgevers. We werken met een kern van negen: Robin, Nadieh, Debbie, Nelis, Koen, Huub, Nino, Finn, Esther en Thomas.

Het resultaat? Aanstekelijke films die precies aansluiten op jouw specifieke visie en beoogde resultaten. Mensen begrijpen beter wat je wil vertellen én krijgen er zelfs zin in. Want film, dat verveelt nooit!

Meet our Oranges

Koen

Filmmaker

Huub

Filmmaker

Esther

Animator

Nadieh

Producer

Debbie

Animator

Robin

Eigenaar

Finn

Filmmaker

Nino

Administratie