Wij zijn orange films

Kennismaken?

Hallo! Wij zijn Orange Films. Een jong bedrijf met de nodige ervaring. We zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten filmproducties voor zowel commerciële als non-commerciële doeleinden. Vanuit onze kantoren aan het station in Utrecht en Amsterdam maken we kwaliteitsfilms voor bedrijven en organisaties in voornamelijk de omgeving Utrecht, Amsterdam en Nijmegen. We hebben de ambitie om met ons ervaren team iedere dag door te groeien in uitdagende projecten. We leggen de lat hoog bij het maken van onze films, al houden we niet van al te veel poespas en overdreven gelikte producties. We blijven het liefst gewoon onszelf en doen wat we goed kunnen: goeie films maken op onze eigen, efficiënte manier!

Wat Orange Films bijzonder maakt? We zijn een bureau van 'nu': een netwerk van talent op het gebied van film. Daarnaast kun je van ons maatwerk en oprechte interesse verwachten in het verhaal dat jij wil overbrengen op mensen die belangrijk voor je zijn. Dit verhaal vertalen we naar een heldere, vlotte boodschap die aansluit op jouw beoogde doelen. We houden van aanpakken en zijn daarom in staat om onze films binnen een kort tijdsbestek te leveren. We maken onze films van concept- tot eindversie altijd volledig in samenwerking met onze opdrachtgevers. We werken met een kern van acht: Robin, Lisa, Jeroen, Tommie, Boris, Puck, Ralph en Debbie.

Het resultaat? Aanstekelijke films die precies aansluiten op jouw specifieke visie en beoogde resultaten. Mensen begrijpen beter wat je wil vertellen én krijgen er zelfs zin in. Want film, dat verveelt nooit!

Meet our Oranges

Loïs

Productie assistent

Nadieh

Producer

Ralph

Filmmaker

Debbie

Animator

Wilbert

Productie assistent

Daan

Filmmaker

Robin

Eigenaar

Boris

Filmmaker

Nino

Administratie