Aftermovie

Meer weten? Neem contact op!

Een aftermovie is het perfecte middel om de sfeer en beleving van jouw evenement, festival, beurs of congres vast te leggen. Door de hoogtepunten uit te lichten krijgen bezoekers de kans om jouw waanzinnige evenement te herbeleven. Bovendien maakt het eventuele nieuwe bezoekers nieuwsgierig naar de volgende gelegenheid. Laat dus een gepaste aftermovie maken en je beschikt over zeer effectief promotiemateriaal voor de desbetreffende én de volgende editie van jouw evenement!

De kosten van een aftermovie liggen doorgaans tussen €1500 en €2500.

Aftermovie als marketingtool

Door een aftermovie te laten maken kun je je doelgroep eenvoudig bereiken. Zo kun je de aftermovie op je website plaatsen, maar ook via social media verspreiden. Je bereikt in één keer een groot deel van je doelgroep en leidt tegelijkertijd verkeer naar je website. Dit heeft niet alleen een grote impact op je naamsbekendheid, maar verbindt ook onmiddellijk een beeld aan jouw organisatie.

Het is daarom belangrijk goed na te denken over de boodschap die jouw aftermovie moet uitdragen. De sfeer moet duidelijk naar voren komen, de hoogtepunten moeten benadrukt worden en bezoekers moeten zich ermee kunnen identificeren. De vraag is dus: wat moeten mensen zich kunnen herinneren? Dat zoeken we graag samen met jou uit. We stellen de boodschap vast en bepalen vervolgens hoe we de aftermovie gaan vormgeven.

Voor Eurofiber maakten we deze aftermovie. Het begin van een mooie langdurige samenwerking. 

Creëer blijvende herinneringen door een aftermovie te laten maken

Alleen film maakt het mogelijk om al binnen enkele seconden een volledige beleving over te brengen. Daarom is het een van de meest effectieve vormen van communciatie, zeker op gebied van filmproductie. Met jouw aftermovie laat je bezoekers herinneringen ophalen en nagenieten. je laat ze terugverlangen naar die ene geweldige dag, waardoor ze de volgende niet willen missen!

Een aftermovie voor elk evenement

Voor elk type evenement kun je een aftermovie laten maken, van spectaculaire festivals tot de registratie van congressen, beurzen en seminars. Dit maakt een aftermovie ook ideaal voor intern gebruik, zodat grote hoeveelheden informatie kunnen worden teruggehaald.

Eindeloze mogelijkheden

Door ons te midden van het evenement te begeven, kunnen we de unieke sfeer en uitstraling vastleggen. Technieken die wij bij het maken van aftermovies toepassen zijn bijvoorbeeld slowmotion of timelapse, het gebruik van drones en een glidecam. Als extraatje kunnen we jouw aftermovie voorzien van een persoonlijke logo-animatie, zodat hij nog herkenbaarder wordt.

Aftermovie laten maken?

Creëer met een aftermovie een blijvende herinnering die bezoekers op elk moment kunnen herbeleven. Wil je ook een aftermovie laten maken door Orange Films? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Bekijk in de tussentijd meer aftermovies in ons portfolio of onze FAQ pagina.

Meer weten? Neem contact op!
Terug naar diensten