Bedrijfsfilm

Meer weten? Neem contact op!

Als organisatie wil je een hechte band creëren met je klant. Door de afstand tussen beiden zo klein mogelijk te houden, kun je klanten gemakkelijker aan je organisatie binden. Een manier om deze afstand te overbruggen, is om een bedrijfsfilm te laten maken. Door het maken van deze bedrijfsvideo geef je een gezicht mee aan je organisatie, waardoor je herkenbaar wordt voor de klant.

De kosten van het maken van een bedrijfsfilm variëren gemiddeld van €2500 tot €8000, afhankelijk van de vorm, lengte en inhoud.

Een weergave van jouw bedrijfsidentiteit

Aan de basis van een bedrijfsfilm staat de identiteit van jouw organisatie. De kernwaarden, missie en visie worden vertaald in een krachtige boodschap die concreet weergeeft waar de organisatie voor staat. Door bijvoorbeeld bij het maken van je bedrijfsfilm verschillende medewerkers aan het woord te laten, geef je een persoonlijke draai aan de boodschap. Hoe menselijker je je organisatie profileert, des te beter jouw klanten zich ermee kunnen identificeren.

De veelzijdigheid van een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de boodschap die jij wilt overdragen en de doelgroep die je wilt aanspreken. Je kunt jouw bedrijfsvideo bijvoorbeeld laten maken voor reclame- of promotiedoeleinden. Daarnaast kan een bedrijfsfilm worden ingezet als vacaturefilm om potentiële medewerkers kennis te laten maken met jouw organisatie. Een bedrijfsfilm leent zich ook uitstekend voor intern gebruik, bijvoorbeeld als training- of instructiefilm. Moet jouw bedrijfsfilm in verschillende talen te begrijpen zijn, dan kan deze altijd voorzien worden van een professionele voice-over en/of ondertiteling.

Deel je bedrijfsfilm!

Film wordt, in tegenstelling tot tekst, beschouwd als hoogwaardige en aantrekkelijke content. Je kunt jouw bedrijfsfilm op je website plaatsen, intern verspreiden of via je social mediakanalen delen. Om de bedrijfsfilm voor elk van deze kanalen geschikt te maken, kan hij worden opgeleverd in diverse formaten met het oog op constante kwaliteit.

Voor KNNS Business Solutions maakten we een brand movie. Het laat zien waarom KNNS er is en wat het voor klanten betekent. IT simpel en aantrekkelijk maken. 

Voor elke organisatie een passende bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is geschikt voor praktisch ieder type organisatie, van groot tot klein en van commercieel tot non-commercieel. Een sterke bedrijfsfilm kan elke organisatie een boost geven. Wij hebben daarnaast ervaring in veel verschillende branches. Voor organisaties in bijvoorbeeld de IT-sector, transportbedrijven en de zorgbranche hebben we inmiddels al een aantal succesvolle bedrijfsfilms gemaakt. Een bedrijfsfilm kan ook gecombineerd worden met andere technieken, zoals bijvoorbeeld een animatie. Dit is met name zinvol als jouw organisatie complexe producten of diensten aanbiedt en je deze in een versimpelde weergave wil verpakken.

Bedrijfsfilm in Nijmegen en omgeving

Onze thuisbasis is gevestigd in Utrecht. Voorheen zaten we gevestigd in Nijmegen waar we sinds 2013 bedrijfsfilms maken. Onze bedrijfsfilms maken we vanuit Utrecht voornamelijk voor bedrijven in de provincies Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg. Met ons team proberen we iedere dag door te groeien en leggen we onszelf geen beperkingen op. Daarom maken we bedrijfsfilms voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Bedrijfsfilm laten maken?

Verschillende partijen voorzagen wij al van een effectieve bedrijfsfilm. Wil jij ook een bedrijfsvideo laten maken door Orange Films? Of wil je meer weten over de mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op! Of bekijk eerst onze FAQ pagina.

Meer weten? Neem contact op!
Terug naar diensten