Video testimonial

Meer weten? Neem contact op!

Iedere organisatie doet haar uiterste best om aan de wensen van haar klanten te voldoen. Er gaat niks boven tevreden klanten en het krijgen van waardering voor je diensten. Nog beter is het als zij hun persoonlijke verhalen delen en zorgen voor mond-tot-mondreclame. Om niet af te wachten en dit proces een extra zetje te geven, kun je je klanten een podium geven in een video testimonial. Mooie verhalen verdienen het om gehoord te worden, dus laat ze niet verloren gaan!

Een video testimonial kun je bij ons laten maken voor gemiddeld € 1500 tot € 5000.

De beste ambassadeurs van je organisatie

Tevreden klanten zijn goud waard. Er bestaat geen betere reclame dan mond-tot-mondreclame. Video testimonials kunnen hier goed mee vergeleken worden. Het zijn een soort objectieve reviews van tevreden klanten. Je geeft je klanten een kans om zich publiekelijk uit te spreken over je product of dienst en hun eigen ervaringen daarmee. Door hen aan het woord te laten, krijgt de boodschap een authentiek karakter. Ze vertellen vrijwillig, als ambassadeurs van jouw organisatie, eerlijke verhalen. Door video testimonials te laten maken kun je nieuwe klanten informeren over je dienst of product, maar kun je hen ook vooral overtuigen!

Een uitbreiding van je marketingstrategie

Video testimonials kunnen geschaard worden onder mond-tot-mond reclame. Daarom wil je natuurlijk dat deze boodschappen terechtkomen bij je beoogde doelgroep. Het makkelijke aan video testimonials is dat ze perfecte, vlotte content zijn om te plaatsen op je website of te verspreiden via social media.

In deze video testimonial, bij Damen Shipyards, evalueert Aart de samenwerking met Salesforce.

Ze kunnen dus naadloos geïntegreerd worden in je marketingcampagne! Bovendien zijn video testimonials goed voor je SEO, omdat ze door zoekmachines beschouwd worden als hoogwaardige content.

Altijd een passende video testimonial

Bij het laten maken van video testimonials zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen er in één video meerdere sprekers aan het woord komen of kan er dieper worden ingegaan op de ervaringen van één klant. Samen kijken we wat het beste bij jouw doel pas. Wat zeker is, is dat video testimonials niet saai hoeven te zijn! De boodschap wordt gecombineerd met een sterk staaltje film- en montagewerk. Laat jouw klanten vertellen wat jij écht voor hen betekent en waarom ze fan van jouw organisatie zijn!

Video testimonial laten maken?

Moeten de verhalen van jouw klanten ook gehoord worden? Of wil je meer weten over de mogelijkheden rondom het laten maken van video testimonials? Neem dan contact op! Bekijk in de tussentijd ons portfolio voor inspiratie of neem een kijkje op onze FAQ pagina.

Meer weten? Neem contact op!
Terug naar diensten