Een videoproductiebedrijf met oog voor video marketing

door - Orange Films

Orange Films

Een tijdje terug publiceerden we een blog waarin we het belang van een goed video marketing plan aanhaalden. Video’s maken is een mooi vak, maar er voor zorgen dat die video’s online goed gevonden worden is iets anders. Als je veel geld investeert in het laten maken van bijvoorbeeld een mooie bedrijfsfilm, is het wel zo fijn dat die bedrijfsfilm vervolgens bij jouw doelgroep terecht komt.

Compleet videoproductiebedrijf

Zoals we eerder ook al aanhaalden, kan het laten maken van een film zoals een bedrijfsfilm namelijk nooit een doel op zich zijn. Een bedrijfsfilm is een middel dat je in kunt zetten om een doel, zoals het verhogen van je omzet, te bereiken. Een heel goed middel zelfs, denken wij. Maar toch blijft het een middel en geen doel. Maar hoe gaat die mooi geproduceerde bedrijfsfilm (het middel) ervoor zorgen dat je uiteindelijk meer omzet (het doel) binnen krijgt?

Als jouw bedrijfsfilm niet goed genoeg bij jouw doelgroep terecht komt, wordt dat natuurlijk lastig. Daarom zetten we bij Orange Films met hernieuwde kracht in op het vermarkten van onze zorgvuldig geproduceerde video’s. Want een videoproductiebedrijf zonder oog voor video marketing is geen goed videoproductiebedrijf. In de loop der tijd hebben we bij Orange Films veel kennis opgedaan over het optimaal (online) vermarkten van verschillende soorten video’s. Die kennis gebruiken we om ervoor te zorgen dat de video’s van onze klanten nog beter bij de beoogde doelgroep terecht komt. Zo vormt een sterk video marketing plan de motor van jouw sales.

Persoonlijke video marketing

Een video marketing plan maken we uiteraard niet alleen voor de bedrijfsfilms die we maken. Ook bij het maken van een animatie, aftermovie, video testimonial of product video stellen we een sterk video marketing plan op. Omdat die verschillende soorten films verschillende doelen dienen, zit er vaak ook verschil in de manier waarop we dat video marketing plan opstellen. Het video marketing plan passen we daarnaast ook volledig aan op de individuele wensen van onze klanten. Maar dat is natuurlijk logisch. Net zo logisch als een videoproductiebedrijf met oog voor video marketing! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot het opstellen van een video marketing plan voor zowel nieuw als bestaand video materiaal? Neem dan contact met ons op!

Terug naar blog