Radboud Universiteit

Promotiefilm

Onderzoekers van de Radboud Universiteit in Nijmegen hebben een nieuwe methode ontwikkeld om bedrijven efficiënt met data van productieprocessen om te laten gaan. Deze GreenPAT technologie helpt o.a. met een verminderde CO2 uitstoot en versoepelt productieprocessen met een optimaal gebruik van data. Hierdoor kan er worden doorgerekend wat deze aanpassingen precies betekenen voor de milieuvoetafdruk van een bedrijf. Zo kunnen bedrijven beslissingen nemen op basis van cijfers voor zowel economische als milieuzaken. En daar is de Radboud trots op!

Hoe breng je zo'n technisch verhaal naar buiten? Bij een vlotte, beeldende en simpele uitleg komt film om de hoek kijken. Wij werden gevraagd een mooie promotiefilm te maken voor GreenPAT. En daarvoor mochten we op gave locaties filmen. De film wordt nu ingezet om verder onderzoek mogelijk te maken naar dit systeem. Wij vinden 't project helemaal te gek!

"Meten is weten, dus dan kun je ook beter sturen als je weet hoe jouw proces draait." - Henk-Jan van Manen, teamleader PAT

Terug naar portfolio