Delamar theater

Het DeLaMar is één van de toonaangevende theaters van ons land, middenin het centrum van Amsterdam gelegen. Het verzorgt de meest diverse en bekende producties. Zo staat Henry van Loon regelmatig op de planken, en ook Simone Kleinsma, Tjitske Reidinga, Alex Klaassen en Tineke Schouten zijn een greep uit de entertainers die zich op het DeLaMar podium begeven.

In de culturele sector wordt film steeds belangrijker. Met deze ontwikkeling begon onze samenwerking met het theater. We werden gevraagd mee te denken over de mogelijkheden van video. Als eerst brachten we een promotiefilm uit van een fotoshoot voor de nieuwe DeLaMar brochure. Daarna volgde een zakelijke promotiefilm waarin het prachtig klassieke gebouw als locatie voor congressen en meer wordt uitgelicht. Inmiddels hebben we ook een derde film voor ze mogen maken met wederom een aantal BN'ers in de hoofdrol. Camera, lights, action!

THE MAKING OF

Voor een vlotte film van één minuut worden er best wat uurtjes op de set rondgesjouwd, opgebouwd, afgesteld en getest. Net zolang tot we het beeldmateriaal hebben voor een promotiefilm waar we trots op kunnen zijn.

Werken met DeLaMar is een feest én een leuke uitdaging. En dat betreft niet alleen het camerawerk... in het theater zijn enorm veel gangen, trappen en achterdeuren te vinden. Zo zijn we regelmatig verdwaald in de coulissen of de kleedkamers. Nu zijn we gelukkig wat bekender en kunnen we van de prachtige inrichting genieten. 

DE EERSTE OPDRACHT

Voor onze eerste opdracht schoten wij een backstage promotiefilm voor de nieuwe DeLaMar brochure. Deze dag flaneerden Ellen ten Damme, Alex Klaassen, Noortje Herlaar en Soumaya Ahouaoui in hun felrode pakken op een warme, zomerse dag op het Leidseplein. 

Later schoten wij nog zo'n promotiefilm met een aantal andere BN'ers. Dit keer waren we niet op straat, maar in de coulissen van het theater te vinden. De spotlights en rookmachines leverden gave shots op. De artiesten zorgden voor de humor op de set.

REVIEW

Na onze eerste opdracht was het DeLaMar team al erg tevreden met het resultaat. "Heel tof gemonteerd!", klonk daarna over onze vervolgopdrachten. Daarop vroegen we hen een recensie te schrijven. Wij kregen terug:

"De samenwerking bij de projecten ging soepel, onze feedback werd goed verwerkt en we zijn erg tevreden met de eindresultaten!" - Rozemarijn van der Ven

 

"Het is een hele leuke club met jonge, enthousiaste mensen met veel passie voor het vak."

Maayke van Remmen - marketeer bij Secura