Delamar theater

Het DeLaMar is een van de meest toonaangevende theaters van ons land, middenin het centrum van Amsterdam gelegen. Het is een theater met de mooiste producties van artiesten die alle aandacht verdienen. Zo staat Henry van Loon regelmatig op de planken, maar ook Simone Kleinsma, Tjitske Reidinga, Alex Klaassen, Tineke Schouten... en dat is slechts een greep uit de entertainers die zich op het podium begeven.

In de culturele sector wordt film steeds belangrijker. Met deze ontwikkeling begon onze samenwerking. Wij werden gevraagd om mee te denken over de mogelijkheden van video. Als eerst brachten we een promotiefilm uit van een fotoshoot voor de nieuwe DeLaMar brochure. Daarna volgde een zakelijke promotiefilm waarin het prachtige gebouw als locatie voor congressen en meer wordt uitgelicht. Inmiddels hebben we ook een derde film voor ze mogen maken met wederom een aantal BN'ers in de hoofdrol. Camera, lights, action!

THE MAKING OF

Voor een film van een minuut worden er best wat uurtjes op de set rondgesjouwd, opgebouwd, afgesteld en getest. Net zolang totdat we het beeldmateriaal hebben waar wij een promotiefilm van kunnen maken waar we trots op zijn.

Werken met DeLaMar is een feest én een leuke uitdaging. En dat betreft niet alleen het camerawerk... in het theater zijn enorm veel gangen, trappen en achterdeuren te vinden. We zijn regelmatig verdwaald in de coulissen of in de kleedkamers. Nu zijn we gelukkig wat bekender en kunnen we van de prachtige inrichting genieten. 

DE EERSTE OPDRACHT

Voor onze eerste opdracht schoten wij een backstage promotiefilm voor de nieuwe DeLaMar brochure. Deze dag stonden Ellen ten Damme, Alex Klaassen, Noortje Herlaar en Soumaya Ahouaoui in felrode pakken te flaneren op een warme, zomerse dag op het Leidseplein. 

Later schoten wij nog zo'n promotiefilm, toen met een aantal andere BN'ers. Dit keer schoten we deze niet op straat, maar in de coulissen van het theater. De spotlights en rookmachines leverden gave shots op. De artiesten zorgden voor de humor op de set.

REVIEW

Na onze eerste opdracht was het DeLaMar team al erg tevreden met het resultaat. "Heel tof gemonteerd!", klonk één van de positieve geluiden over de vervolgopdrachten. Daarop vroegen we hen een review te schrijven. Wij kregen terug:

"De samenwerking bij de projecten ging soepel, onze feedback werd goed verwerkt en we zijn erg tevreden met de eindresultaten!" - Rozemarijn van der Ven

 

"Het is een hele leuke club met jonge, enthousiaste mensen met veel passie voor het vak."

Maayke van Remmen - marketeer bij Secura