Partnership

Meer weten? Neem contact op!

Al meer dan acht jaar werken wij samen met grote organisaties. In die tijd hebben we veel geleerd en gedaan. Wij voelen ons het meest comfortabel bij een langdurige samenwerking. We bouwen een échte band op met onze klanten. Zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan.

Met wie we al samenwerken

Inmiddels werken we langdurig samen met grote publieke en commerciële organisaties. Utrecht University, Ultimaker, Auto Muntstad, Fjordsen, Nintendo, Radboud Universiteit, Wereldhave, DeLaMar Theater en vele meer. Wij kennen elkaar goed. En daarom kunnen we écht wat betekenen. Onze toegevoegde waarde ligt bij het uitwerken van een idee. Dat doen we van commercials tot livestreaming en alles wat daar tussenin zit.

Het begin van een samenwerking

Je wilt een nieuwe leverancier voor film en livestreaming. Dan begin je met een eerste productie. Laten we eens kijken hoe de samenwerking gaat. Voldoen we aan de verwachtingen? Leveren we kwaliteit? En loopt het proces soepel? Dan gaan we graag vaker aan de slag!

Een filmische greep uit projecten die we gemaakt hebben.

Contract of niet?

Wij begrijpen goed dat jullie als grote organisatie flexibel moeten kunnen zijn. Als dat betekent dat jullie met meerdere partijen willen werken dan is dat prima. De ene opdracht past beter bij ons dan de ander. Daarom hoeven wij niet persé met een contract te werken. Gaat het om een aanbesteding dan wordt het uiteraard een ander verhaal. Nodig ons vooral uit voor aanbestedingen!

Kop koffie

Een goede samenwerking begint met een kop koffie! Dat mag natuurlijk ook digitaal via Google Meet, Zoom of Teams. In het gesprek leggen we uit wie we zijn, wat we doen en wat onze sterkste punten zijn. Neem dan contact op! Bekijk in de tussentijd ons portfolio voor inspiratie of neem een kijkje op onze FAQ pagina.

Meer weten? Neem contact op!
Terug naar diensten