Commercial

Meer weten? Neem contact op!

Met een commercial laat je je zien aan het grote publiek. In een korte pakkende film overtuig je het publiek van je dienst of product. En daarna wil je die aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Je bent bereid om daar veel tijd, geld en energie in te stoppen. Alles moet tot in de puntjes kloppen. Wij helpen van concept tot uitvoering. 

 

Investering voor een commercial vanaf 25.000 euro

Het is voor ons belangrijk om te weten wat de strategie is. Hoe wil je iets in de markt zetten? Wat zijn de doelgroepen? En op welke media heb je ingekocht? Het is goed mogelijk dat de commercial een onderdeel is van een bredere campagne. Dan wil je dat alle middelen aansluiten op elkaar. Daar helpen wij bij. Ook als er nog geen media ingekocht is. We zoeken dan de juiste partners. 

Werk je bij een reclame- of communicatiebureau? En ben je alleen op zoek naar een producent? Prima! We laten ons graag leiden door jullie visie. Samen komen we tot de mooiste dingen. Of dat nou een commercial is voor online gebruik of op nationale televisie. 

In het ideale geval maken we een film die in meerder lengtes en formaten uit te brengen is. Helemaal van deze tijd dus. Voor gebruik op televisie zijn immers andere standaarden nodig dan voor het gebruik online. Heb je hier nog niet veel kennis van? Geen probleem! We helpen je graag.

 

Met SportUtrecht maakten we een online commercial. 

Een commercial laten maken? Hier moet je op letten. 

Het belangrijkste van een goede commercial is dat de boodschap in een zeer korte tijd goed overkomt. Het inkopen van zendtijd op televisie is kostbaar. Als je het online gaat vermarkten dan ligt dat wat anders. Daar heb je wat meer vrijheden. 

Het maken van een commercial is een flink proces. Hou daarom rekening met een doorlooptijd van twee tot drie maanden. We nemen veel stappen. Wil je weten wat voor stappen? Lees dan eens onze werkwijze pagina. 

Het maken van een commercial is een flinke investering. Dat heeft te maken met meerdere factoren. Je maakt gebruik van muziek, acteurs, diverse locaties en een grote crew. Alles moet kloppen en we gaan altijd voor het maximale resultaat. Dat begint altijd met een kop koffie op ons kantoor in Amsterdam of Utrecht. Zullen we eens wat plannen?

Meer weten? Neem contact op!
Terug naar diensten