Commercial

Meer weten? Neem contact op!

Of je nu een nieuw concept lanceert of de verkoopcijfers van een bestaand product wil boosten: een commercial laten maken van jouw product, dienst of merk is een van de beste manieren om reclame te maken. Door een commercial te laten maken, bereik je jouw doelgroep op een effectieve manier via internet of zelfs op nationale televisie. 

 

Ga jij voor directe verkoopresultaten door bijvoorbeeld een tijdelijke promotieactie? Zet jij jouw merk op een herkenbare manier in markt? Of heeft jouw bedrijfsidentiteit een boost nodig? Met een onderscheidende commercial kun je alle kanten op. Wij helpen je met het maken van een professionele commercial of reclamevideo. Hoe wij dat doen? Door samen met jou een strategie te bedenken hoe we jouw boodschap het beste en helderste over kunnen brengen. En waardoor de reclamevideo ook écht impact heeft. Lees in een van onze blogs over meer voordelen van video marketing.

Zo zijn commercials vaak grappig of spelen ze in op onze emoties, waardoor de kijker een bepaalde associatie krijgt met het product, merk of dienst. Op deze manier creëren we een bepaald beeld en zorgen we ervoor dat de reclame langer onthouden blijft. Daarnaast kunnen we óók een video logo, slogan of catchy jingle toevoegen. Hierdoor blijft de reclamevideo vaak nóg beter hangen bij de kijker, zonder dat het irritant wordt, natuurlijk. Wat wij hierin al hebben gemaakt? Neem een kijkje in ons portfolio!

Deze brand movie maakten wij voor IT bedrijf KNNS.

Een video advertentie laten maken

Is jouw doelgroep op internet te vinden? Dan kun je bij ons ook een video advertentie laten maken. Een video advertentie wordt bijvoorbeeld voorafgaand of in het midden van een hoofdfilmpje vertoont, maar hij kan ook op de pagina van relevante websites worden weergegeven. Door een video advertentie te laten maken kun je heel nauwkeurig jouw ideale klant via het juiste kanaal op het juiste moment en bereiken. 

 

Video advertentie of commercial laten maken?

Ook een video advertentie of commercial laten maken door ons? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op! Of neem een kijkje op onze FAQ pagina.

Meer weten? Neem contact op!
Terug naar diensten