Oranjekoorts

door - Orange Films

Orange Films

We hebben bij Props Creations last van Oranjekoorts. Oranjekoorts, ondanks het feit dat het Nederlands elftal de komende zomer niet mee doet aan het Europees Kampioenschap voetbal. Dat komt omdat we per 1 februari onze oude naam achter ons laten en vanaf dan verder gaan als Orange Films. Maar we veranderen niet zomaar even van naam. De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze nieuwe identiteit en uitstraling.

In onze ogen heeft ieder mens, bedrijf of organisatie een uniek verhaal. Dat betekent dat iedere bedrijfsfilm, aftermovie of animatie per definitie ook uniek is. Samen met onze klanten gaan wij op zoek naar de beste manier om dat unieke verhaal te vertellen aan de hand van een mooie en effectieve film.

Goed, Oranjekoorts dus. Orange Films. Maar er is meer. Naast een nieuwe naam en (visuele) identiteit verhuizen we ook nog eens naar een nieuw onderkomen. Ondanks de Oranjekoorts verlaten we per 1 februari ons kantoor aan de Oranjesingel. Ons nieuwe onderkomen bevindt zich in de Smeltkroes op het Honigcomplex. En welke kleur heeft het merk Honig? Precies.

De smeltkroes is een verzamelgebouw voor ondernemers in de maakindustrie. Een uiterst inspirerende en creatieve omgeving waar we onze nieuwe ambities voor de komende jaren waar willen maken. Onze nieuwe uitvalsbasis vanuit waar we langzaam maar zeker iedereen uit Nijmegen en omgeving deelgenoot willen maken van onze eigen Oranjekoorts.

Terug naar blog