Orange Films: het bureau van nu

door - Orange Films

Orange Films

"De werking van Orange Films, hoe zit dat nu precies?", een vraag die wij zo af en toe te horen krijgen. Deze formule is niet ingewikkeld of uitgebreid, maar eigenlijk juist heel simpel! Het betreft slechts een professionele filmmaker en een marketeer. Zo hebben we dit concept verder uitgedacht en toegepast:

De formule 1 + 1 = 2

Eén filmmaker en eén marketeer. Eigenaar Robin neemt de leiding over alle filmproducties met zijn jarenlange ervaring als filmmaker. Puck doet de communicatie. Zij is verantwoordelijk voor de invulling van onze website, sociale media (Instagram, LinkedIn en Facebook) en overig contact. Waar een helpende sterke hand nodig is, halen we die in huis.

Wanneer we een aanvraag binnenkrijgen, zal een van de filmmakers het eerste contact leggen. Vervolgens kijken we wie en welke agenda het beste past bij de opdracht. Het contact loopt dan ook via deze persoon, tenzij anders gewenst natuurlijk. Bij grotere projecten en animaties delen we dit naar onze beste inzichten in.

Hoe ziet dit er precies uit?

Je kunt dus van ons verwachten dat we op een nieuwe manier te werk gaan, maar wel één die bij ons past. Wij vinden maatwerk leveren erg belangrijk. Onze werkmethode sluit precies aan bij deze waarde. Wij richten ons niet al te veel op poespas en eindeloos durende producties, maar juist op het leveren van kwalitatief goeie videocontent.

Met ons samenwerken betekent: gesprekken met een lekkere koffie of een biertje erbij. We nemen graag de tijd om te luisteren naar jou en jouw verhaal om een video te maken waarin je jezelf herkent en om jouw beoogde doel te bereiken. Heb je al een idee hoe je dit wil laten zien? Dan gaan we daar graag mee aan de slag. Nog geen idee? Geen probleem, wij houden er ook zeker wel van om creatief te brainstormen! 

Waarom werkt deze formule volgens ons zo goed?

Wij streven er altijd naar kwaliteitsfilms te leveren en willen dit graag te allen tijde uitstralen. Daarom werken wij enkel met professionals die het beste uit zichzelf willen halen. Wie past het beste bij de klant? Op de matching en een bewezen track record baseren we onze keuze voor de filmmaker. Zo gaan we altijd voor het hoogste niveau en het beste resultaat!

 

Waarom willen we dit aan jullie laten weten?

We vinden het belangrijk om transparant te blijven naar degenen die betrokken zijn bij ons bedrijf. Wat echt niet bij ons past, is dingen mooier maken dan ze zijn. Daarom vertellen wij graag zonder franjes en opsmuk welke vrolijke gezichten achter dit bedrijf staan en wat je van ons kunt verwachten. Een goeie samenwerking is voor ons namelijk key. We zouden niet zonder kunnen!

Hoe onze toekomstplannen eruit zien?

Onze verhuizing naar het centrum van het land brengt natuurlijk heel wat mooie mogelijkheden met zich mee. We willen blijven groeien in projecten en organisaties. Daarom hopen we vanuit Utrecht nieuwe markten en vooral grotere bedrijven aan te trekken. Zo hebben wij reeds films gemaakt voor zorgverzekeraar VGZ en de Radboud Universiteit te Nijmegen. Dit jaar hebben we een nieuwe klant waar we trots op zijn: Nintendo. Voor dit bedrijf hebben we al een aantal films mogen maken van gave game-evenementen. Een mooie start van een nieuw avontuur!

Maar weest gerust: al vernieuwen onze klanten, wij veranderen niet zo snel. Ambities om een gelikt reclamebureau te worden, die hebben we niet. We blijven graag doen waar we goed in zijn: keigoeie video's maken!

 

Terug naar blog