Event, meeting of college afgelast wegens corona? - ga live

door - Robin Kroesen

Robin Kroesen

Is jullie event, college of meeting wegens het coronavirus afgelast? Met livestreaming kun je jouw evenement (deels) door laten gaan. Iedereen beleeft het evenement alsof ze er zijn. Sprekers doen hun verhaal, het onderwijs gaat door en belangrijke meetings worden gevoerd. Je kan sprekers op een podium tóch aan het woord laten tijdens een online event. Mét publiek, want dat kijkt thuis mee. Live video geeft individuen, bedrijven en organisaties dus de mogelijkheid om op een makkelijke en goedkope manier contact te leggen met hun beoogde doelgroep. Waarom zou je het maken van een live video moeten overwegen? En wat is nou eigenlijk de meerwaarde van het maken van zo'n live video?

 

Live video lost een deel van je problemen op

De grootste kracht van live video ligt besloten in de authenticiteit die je ermee kunt uitstralen. Alsof je er dus écht bij bent. Als je event, college of meeting dus afgelast is dan kan dit een oplossing zijn. We hebben te maken met realtime reality. En dat spreekt mensen aan. Je kan de video via YouTube, Facebook of besloten kanaal verspreiden. Daar helpen wij ook bij. Zodat je toch interactie hebt met jouw doelgroep.

Bedenk van tevoren wat je wil vertellen en vooral ook hoe je over wil komen. Live video geeft je de kans om mensen op de huid te volgen. Daarom bedenken we wat je met live video wil bereiken en welke stijl hierbij past. Gaan we voor een rauwe live registratie of kiezen we voor een vooraf geschreven script en nemen we jouw video op in een studio? We kijken hier samen met jullie naar en nemen deze zorgen uit handen.

Aankondiging

Wanneer je een livestream goed aankondigt, vergroot je uiteraard ook de kansen op meer interactie en betrokkenheid. Je laat bovendien zien dat je als organisatie altijd met een oplossing bezig bent, ook al hebben we hier te maken met een duidelijk geval van overmacht. We spelen hier met de juiste videomarketing op in.

Coronabescherming

Uiteraard zorgen wij ervoor dat we als camera crew voldoende beschermd zijn. We wassen onze handen regelmatig en nemen maatregelen op de set. Dat betekent dat we geen handen schudden en voldoende afstand nemen tussen de personen. Iedereens veiligheid en welzijn staat vanzelfsprekend voorop.

Hoe doen we dat?

Wij leveren altijd maatwerk. We kijken hierbij naar jullie ontstane obstakels en hoe live video hierbij kan helpen. Waar loop je tegenaan? Welke presentaties moeten absoluut doorgaan? We nemen apparatuur mee. Denk aan camera's, lampen en microfoons. We maken een live verbinding en zorgen dat mensen bereikt worden.

Aan de slag? Neem contact met ons op via onderstaande knop. Dan kijken we samen direct naar de mogelijkheden - het liefst op zeer korte termijn natuurlijk. 

Terug naar blog